Tuesday, 27 August 2013

Open House


Ni crite last week hari ahad.. pagi tu pegi class keisha kt GBOB, dah sebulan lebih xbwk keisha..so ofcourse la ibu nye yg paling excited.. hari ahad tu banyak program jgk. so kitorang dah standby baju kurung n baju mlayu dalam kete. sbb lepas class keisha nk g Shah Alam ade jamuan raye Proton. 

ok kite crite dulu pasal class keisha, this week bawak keisha mmg seronok. xmacam dulu2. dier xnangis sangat. sekali je aktiviti yang dier nangis. yang lain sume dier ok..sronok ibu dier.. hihi.. mmg sronok la..



lepas class keisha singgah petronas tukar baju sume n terus gerak ke Proton. ramai jugak la orang.. n makanan pun sedap, aku makan nasi tomato dier mmg sedap.. roti jala j kureng skit kuah kari dier..



lepas tu kitorang ke semban plak, open House umah Bos. ikutkan chapik cam xlarat, tapi aku xsmpai hati plak. sebab bos aku beria2 jemput. dah 2 tahun dier buat, thn lepas lagi dier beria jemput.. so pegi la walaupun skejap pun kan.. kat sane makan laksa, ade roti jala tapi aku xpndai makan ngan kuah durian. pastu dier bwk kuar spagethi..pergghhhh sedap kot, lame plak xmakan.. tapi syg amik skit plak.. huhu

setle kat semban trus bergegas balik, time tu dah kul 4 lebih. kang lewat2 sangat jem.. chapik dah ngantuk. aku ckp nak bawak, dier memang xkan bagi..huhu...


sekian,


No comments: