Monday, 11 November 2013

New Environment

Assalamualaikum... sangat lame tiada coretan saya disini.. hal ini kerana saya (xder la bz), tetapi saya xdpt nak pegang pc..hahah.. boleh x mcm tu, nak harap update kat umah memang xla kan.. so now di ofis baru, suasana yang baru, tempat yang baru..dan baru beberapa hari dapat pc.. skang ni pun ade keje yang kene buat, tp amik mase skejap utk update.. bkn curik tulang yer.. skang ni nga tggu quotation consulant n hotel, if dah dapat bru boleh proceed keje tu.. 

owh ye, Alhamdulillah rezeki Allah.. fyi now sy tidak lagi bekerja di KPM (huh, rindunye semua kt KPM tu), act my 1st posting kt KPM tapi gatal nak tukar. konon nak PEMBAHARUAN la kan.. hehe, xderla saje nak tukar angin.. kadang-kadang perubahan ni perlu dalam kehidupan kan.. so ini yang aku pilih so kene la redha n always positive.. YES, setiap pagi aku akan sentiasa ckp kate2 semangat kt diri sendiri.. sebab benda2 ni la akan buat aku semangat  nak teruskan perkara baru untuk setiap hari..

sofar ofis baru ok..yg xok maybe sbb keje ni aku kene banyak keluar, yelah aku skang kat UNIT Latihan, so jadi urusetia ni memang la kene kuar kan..huhu.. haritu nak tinggal keisha for d 1st time pun dah rse mcm ape..hurmmmmm... ni bln 12 aku kene kuar.. beratnye lah hati.. wlupun 3 hari, tapi xpla keje kan..nak wat mcm ner..

ok la kene stop dlu. mcm biase banyak benda aku nak story2 tapi masa tidak mengizinkan.. owh ye, for those who interestd bout shaklee boleh pm..konsultasi secara PERCUMA untk anda-anda di luar sane. nantikan banyak produk info aku nak share nnti k.. till then.. bye... 

*MOOD happy as a mother coz my princess dah boleh jalan..hihi, comey jer tgok dier jln terkedek2.. nnti aku share story psl keisha jgk..


No comments: