Monday, 17 March 2014

Miss


Assalamualaikum...

seriusly lame gile x menulis kt sini.. mcm biase banyak nak story tapi malas melanda diri.. padahal hari2 je bukak blog ni kan.. haha..
diam xdiam nak dekat 6 bulan aku kt ofis baru ni.. sofar ok jer.. tapi still rindu KPM.. *poyosss sgt kan..hehe,, i kan manjer...

lame xstory pasal keisha kan.. 27hb ni bday mama, n genap keisha setahun 3 bulan..kejapnye mase berlalu.. 2 last week, keisha demam lame jgk, tapi demam die stail skejap ok skejap demam.. skali aku amik die kt pengasuh n bwk g ofis, sbb kakyus dah msg n call bgtau keisha demam.. memang xleh buat keje la kan bwk die g ofis.. hehe..

n skang ni keisha dah makin petah, kadang2 die marah bile kitorang xpaham ape yang dier nak.. mmg time tu rase mcm alahai keisannye anak ibu, xtau ape yg dier nak..kite ckpla satu-satu coz nanti dier angguk kalau ape yang kite ckp tu betul.. hehe... wlupun keisha dah masuk 1y3m tapi dier still takut dengan stranger, tu yg agak payah skit..mcm dlm family aku or fmly mertua, dier kene stay lame skit ngn seseorang tu baru dier ok.. klu baru jumpe memang payahla dier nak ngam..

macam bwk keisha pegi playgroup pun, nampak dier takut dengan teacher n takut nak moved forward. maybe sbb jarang bawak dier, huhu.. hopefully next month ibu mmg kene bwk keisha every wekend (doa2 xder ape2 hal wekend tu)...

lagi 1 masalah keisha skang susah betul dier nak makan.. kadang tu kalau tengahari die makan banyak, mlm memang dier makan skit or xnak mkn langsung..tp klu bg roti or biskut dier nak jer..

bile tgok keisha skang dah big girl, rindu mase baby.. geram tgok pic dier mase bambam dulu.. dan skang bile dier boleh kenal ade beberapa animals n fruits, boleh sebut beberapa perkataan rase terharu sgt.. jgn la cpt sangat besar syg, rase xpuas main2 dengan dier..yelah kite kan keje, ade mase ptg mlm n wekend jer.. huhu..

okla, xtau bile lagi rajin nak tulis entry baru.. hehe.. nanti aku akan cube rajinkan diri yer.. skang harus off dlu n mahu buat keje.. oh ye, sebelum ni meh layan pic keisha 1.. hehe.. Daaa





No comments: