Friday, 4 April 2014

Down...Down..Down..

Assalamualaikum..and morning everyone... salam Jumaat..

pagi-pagi jumaat ni buat aku nak marah, baru nak rase tenang kan.. seriusly la aku down gile ni.. BOSANNNNNN...... 
seriusly the environment was different, the people (xsemua la), the MANAGEMENT also Different! walaupun kat sane aku hangin jugak ngan ATAS2san.. ATAS2an ye, bukan atasan..coz atasan aku ok je ngn aku.. tapi aku hilang stress sebab partner aku semua ok.. so aku xamik pusing sangat.. even atasan aku pun TERSANGATLA positif ... die la IDOL aku dalam bekerja ni.. SERIUS weh... She was the Great Person!! 

ok, xder benda nak tulis sebenarnye..nga tahan sabar je ni.. kang kalau xtahan, takut ade perkataan yang xsedap didengar yang terkeluar... sabar PNUT... SABAR.........

till meet again.. Daa..



(sekadar gambar hiasan)



1 comment:

ekskuisit belantara said...

Tulislah apa sahaja yang terlintas [DIHATI].