Monday, 24 August 2015

My 2nD PrinCess - Part 2


Assalamualaikum dan good Morning..

Harini Isnin, 3 hari bos2 xde kat ofis..dorang ade persidangan smpai rabu ni..so amik kesempatan jap..hehe.. back to the story, kalau tgok mase khayla lahir ritu mmg besar, geram jer.. tapi muke saling xtumpah macam keisha time baby dulu..cume khayla ni murah skit dengan senyuman..hehe..

anak-anak aku time dalam perut membesar memang bagaikan juara, bile kuar skit2 je nai beratnya..tapi alhamdulillah sihat, tu dah cukup kan.. cume lately start2 raye ritu khayla on off on off batuk selsema die.. ni nga batuk skit, klu bernafas tu dengar bunyi kahak dier..geram rase.. dah 2 kali nap..

penerimaan keisha mase mule-mule dapat khayla dulu dier buat dunno jer.,xnak dekat, jauh2..tapi YES she is jelous! haha..biaselah dah lame ibu ayah dengan dier je kan, tibe-tibe kena bahagi dua plak.. n awal2 dulu slalu kene marah, nak kene layan dier j, layan adik, die pun buat perangai..bile malam-malam time tido tgok muke dier, mulalah hati ni rase sayu nye lah..sian keisha.. sorry sayang..

bile wekend ayah dier work, kami duk bertiga keisha elok jer.. xkacau sangat adik dier. cume bile orang datang n dukung adik dier, die menjadi buat khayla.. geram betul.. tapi skang keisha dah pandai nak main-main ngan kkhayla, cume kadang-kadang tu kasar skit dier pegang-pegang khayla.. huhu.. 

Alhamdulillah xsangke di usia 29 tahun ni, Allah beli peluang sekali lagi untuk jadi ibu kepada 2 anak syuga.. bff aku iejang n gomok pun selamat dah bersalin, iejang awl bulan 3 xsilap n gomok bulan 6..alhamdulillah dorang dapat sepasang kali ni.. 


 dah besar kakak keisha, last upload pic dier mase umor bawah setahun xsilap.. skang dah 2 tahun 8 bulan..alhamdulillah..

ni la adik khayla, boleh cair kalau tgok senyum dier.. hehe.. gerammmmm...alhamdulillah khayla dah 4 bulan lebih..



No comments: